Evenimente UEFISCDI

Workshop-ul online Evaluarea Cercetării – Evoluții, Provocări, Practici

21 Iunie 2022; 10:00-11:30

Evenimentul urmărește să deschidă o serie de discuții legate de provocările de la nivel internațional și european privind evaluarea cercetării (om, instituții și finanțare).
Prin intermediul acestuia vom prezenta aspecte ce țin de actualul proces consultativ facilitat de către Comisia Europeană  în vederea transformării sistemului de evaluare ( Towards a reform of the Research Assessment System ), dar si privitoare la alte inițiative majore precum San Francisco Declaration on Research Assessment (DORA), Manifestul de la Leiden pentru metrici de evaluare a cercetării și Principiile de la Hong Kong privind evaluarea cercetării.
Vor exista intervenții din partea:
Prof.univ.dr. Adrian Curaj, Director UEFISCDI,
Dr. Ioana Spanache, Responsabil activități evaluarea cercetării,
Dr. Alina Irimia, Coordonator proiecte Open Science.

Detalii și înregistrare

Detaliile evenimentului

Vă rugăm să vă înregistrați până la data de 15 iunie 2022, prin intermediul acestui formular de înscriere. De asemenea, vă rugăm să transmiteți invitația și altor persoane care ar putea fi interesate de acest eveniment.

Înregistrare eveniment

Brainmap este platforma UEFISCDI care conecteaza expertiza la nevoi. Accesarea si crearea unui cont sunt gratuite.

Vă mulțumim pentru înscriere!
...

Va recomandam crearea unui cont in platforma Brainmap. Platforma are scopul de a conecta expertiza la nevoie si usureaza comunicarea cu UEFISCDI si comunitatea inovativa din Romania.

Vă mulțumim pentru înscriere!
...